perjantai 19. joulukuuta 2014

Meidän perhe

Heipsan!

Voisin ehkä hieman kertoa, että millasta porukkaa meitä on sinne Balille oikee lähdössä. Ensinnäkin tämän idean äiti on niin sanotusti Lauri. Oltiin vuos sitten uutena vuotena mökillä yliopiston kaveriporukan kanssa ja Lauri siellä kaipaili matkaseuraa vaihtoonsa Balille. Niklas ja minä innostuttiin heti ja ryhdyttiin sitten painostamaan Arttuakin reissuun mukaan, joka aluksi oli hieman nihkeä... Lopulta meitä olikin kuitenkin neljä lähdössä reissuun Indonesiaan (mina, Lauri, Niklas ja Arttu). Me kaikki opiskellaan siis Vaasan yliopistossa hallintotieteitä ja tunnetaan sitä kautta.

Joskus keväällä mulle kuitenkin iski päähän se, että mä olen ainut hameväen edustaja tässä porukassa. Tämä saattaisi ehkä alkaa hieman raivostuttamaan jossain vaiheessa. Tässä vaiheessa päätinkin kysellä Ninnulta ja tiedustella tämän mielenkiintoa reissua kohtaan. Ninnun tunnen monien vuosien takaa kotikonnuiltani Espoosta. Muistan edelleen kuinka Nipa (Ninnu, Nipa, Nirperi kulkee monella nimellä) ei hetkeäkään epäröinyt vaan tän yhden puhelun aikana teki täyskäännöksen Kanadan vaihtosuunnitelmistaan Balin reissua kohti. Eikä päätöstä enää peruttu missään vaiheessa.

Viimeisimpänä meidän seurueeseen liittyi Jemina. Jemina on taas puolestaan Ninnun opiskelukavereita Espoosta. Jeminan innostus reissua kohtaan taisi nousta Ninnun hehkutuksesta. Meitä on siis aika sekalainen sakki mutta kaikki tullaan onneks hyvin toimeen keskenämme. Tämä nimittäin testattiin syksyllä meidän mökillä. On kyllä mahtavaa lähtee näin hyvällä porukalla eteenpäin. Kaikki asioidenkin selvittelyt jakautunut vähän, mikä on tässä kaiken järjestelyn määrässä aika huojentavaa.

Tällä porukalla olisi sitten tarkotus ettiä sitä majotusta sielä Balin päässä. Katotaan millanen operaatio siitä sitten tuleekaan. Tarkotus olis siis löytää joku mökki, jossa olisi omat uima-altaat, siivojat sekä muut A-luokan palvleut. Jotta pystytään näiden kaikkien kustannukset maksamaan, asustellaan todennäköisimmin kaksi ihmistä samassa huoneessa. Katotaan reissun jälkeen ketkä on vielä väleissä ja ketkä ei... Kaiken tämän lisäksi meille on melkein kokoajan joku vierailija kyläilemässä, tyttö- ja poikaystäviä jne, joten yksinäistä ei pitäisi tulla.

Alle kolme viikkoa enää lähtöön. Pientä jännityksen sekaista ahdistusta on ilmassa havaittavissa. Meillä ei esimerkiksi ole vieläkään lentolippuja, vaikka ollaan ne maksettu jo noin puol vuotta sitten. Mukavan ystävällisiä viestejä on kyllä lähteny meidän matkanjärjestäjälle. (p.s älkää ikinä ostako yhtään mitään flightfinderilta). Onneks viisumiasiat sai vähän potkua ja saadaan ne nyt toivottavasti hoidettua ennen lähtöä, vaikka pelko olikin, ettei erinäisistä syistä pystyttäisi.

Mutta nyt vielä joulu, uusivuosi sekä viimeset työvuorot pois alta. Sitten Balin auringon alle!

-Noora



Lauri, Niklas, Arttu
Ninnu, Noora, Jemina
Nooran taidonnäyte :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti